Τι προϊόντα παρέχει η Macron;

Η Macron, μια ιταλική εταιρεία που εδρεύει κοντά στην Μπολόνια, είναι ηγέτης της αγοράς στην παραγωγή “teamwear” από το 1971. Παρέχουμε τεχνική ενδυμασία τόσο για επαγγελματικές όσο και για μη επαγγελματικές αθλητικές ομάδες στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων, από πακέτα εκπαίδευσης έως επίσημα πακέτα για αγώνες, και τα αξεσουάρ εκπροσώπησης, όλα με αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Η Macron παράγει επίσης “αθλητικά εμπνευσμένα” ρούχα για τον ελεύθερο χρόνο σας, σχεδιασμένα για ένα νέο και δυναμικό κοινό. Το Macron Store Thessaloniki αποτελει επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

 

Για ποια αθλήματα προσφέρει ρούχα η Macron;

Η Macron παράγει ένα ευρύ φάσμα ειδών για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ράγκμπι, χάντμπολ, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο και τρέξιμο.

 

Υπάρχει ειδικός τιμοκατάλογος για ομάδες/συλλόγους, υπάρχουν ειδικά πακέτα;

Ναι, ένας εκπρόσωπός μας θα καθίσει και θα συζητήσει μαζί σας όλες τις ανάγκες της ομάδας/συλλόγου σας και θα σας προσφέρει μια ιδιαίτερα ευέλικτη, οικονομική και πάνω από όλα ποιοτική πρόταση.

 

Υπάρχει δυνατότητα τυπωμάτων στα ρούχα;

Ναι, το Macron Store Thessaloniki διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, εξειδικευμένο και με πολυετή εμπειρία προσωπικό σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

 

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν για το οποίο είμαι δυσαρεστημένος;

Ναι, με την προϋπόθεση ότι είναι σε άριστη κατάσταση, με τις ετικέτες άθικτες μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή. Παρακαλώ δείτε στις πληροφορίες που αφορούν τις αλλαγές για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

 

Χρειάζεται να σας ενημερώνω όταν είναι να επιστρέψω κάτι;

Ναι, θα θέλαμε σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με το Macron Store Thessaloniki